Random image

Richardson | e.v.a. werkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, ict & telecom, gezondheidszorg, onderwijs, energie, uitgeverij en media, overheid en nonprofit, retail, fmcg en vervoer.
"I won't be a rock star. I will be a legend" (Freddy Mercury)

interimmanager

Richardson | e.v.a. verzorgt search, selectie en bemiddeling van interim professionals voor tijdelijke advies- en managementfuncties binnen de vakgebieden marketing en communicatie. Wij beschikken hiertoe over een bestand van streng geselecteerde interim-managers die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend.

De lat ligt hoog, de selectie is streng. Om in aanmerking te komen voor aansluiting bij Richardson | e.v.a., dien je een hbo- of universitaire opleiding te hebben afgerond, en breng je minimaal 10 jaar relevante werkervaring als interimmer binnen het vakgebied mee - liefst bij bedrijven van naam. Bij voorkeur heb je een aantal stevige projecten achter je naam staan. Pas na een uitgebreide persoonlijke kennismaking bepalen we in samenspraak of opname in het bestand van Richardson | e.v.a. van toepassing is.

Het bijkomende voordeel om met Richardson | e.v.a. in zee te gaan is, buiten de mooie projecten, dat je na 1000 declarabele uren (vergelijkbaar met een fulltime project van ca. een half jaar) geheel vrij bent om direct met de betreffende opdrachtgever afspraken te maken over het vervolg van je project. Naar onze mening is de rol van Richardson | e.v.a. als bemiddelaar tegen die tijd volbracht en heb jij je toegevoegde waarde ruimschoots bewezen. Dus vanaf 1001 uur geen marge op jouw uurtarief meer en geen relatiebeding. Wel zo realistisch, vinden wij. Voorwaarde daarbij is wel dat er een tripartite contract van Richardson | e.v.a. is overeengekomen.

Benieuwd of je past bij de filosofie en projecten van Richardson | e.v.a.? Stuur je cv in Word-format naar ons toe. Binnen uiterlijk 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen.