Random image

Richardson | e.v.a. werkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, ict & telecom, gezondheidszorg, onderwijs, energie, uitgeverij en media, overheid en nonprofit, retail, fmcg en vervoer.
"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships" (Michael Jordan)

visie

Momenteel is er meer dan ooit behoefte aan tijdelijke inzet van gekwalificeerde managers. Verdere flexibilisering en verwachte krapte van de arbeidsmarkt zullen een niet meer weg te denken rol spelen in het aantrekken van benodigde expertise. De behoefte aan flexibele inhuur van hoogopgeleide en ervaren specialisten zal hierdoor alleen maar toenemen. Richardson | e.v.a. voorziet in deze behoefte door 'per gisteren' de juiste professional voor u in te schakelen.

Het is daarbij hoog tijd voor verandering! Richardson | e.v.a. is in het leven geroepen vanuit het gemis en de ambitie om het werving- en selectievak weer de juiste focus, kwaliteit en pure passie terug te geven die het verdient. Er is gaandeweg 'de vette jaren' te veel uit het oog verloren waar het in de basis werkelijk om gaat: het realiseren van de meest optimale match tussen opdrachtgever en interimmanager, tegen faire condities.

Daarbij gaat het uiteraard om de juiste ervaring van de interimmer, maar misschien nog wel meer om de mens achter het cv. Richardson | e.v.a. kent haar interimmanagers niet alleen vakmatig goed, maar ook op persoonlijk vlak. Deze combinatie is cruciaal als het gaat om in no time de perfect match te maken. Daarbij duidt de toevoeging in de bureaunaam, "e.v.a.", precies dat essentiele verschil aan; "en vele anderen". Want succesvol bemiddelen doe je als bureau niet alleen, dat doe je met de mensen met wie je samenwerkt.