Random image

Richardson | e.v.a. werkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, ict & telecom, gezondheidszorg, onderwijs, energie, uitgeverij en media, overheid en nonprofit, retail, fmcg en vervoer.
"Why join the navy when you can be a pirate?" (Steve Jobs)

opdrachtgever

Vaak wordt pas aan de optie van een interim-manager gedacht op het moment dat men er acuut een nodig blijkt te hebben. Richardson | e.v.a. (her-)kent dit fenomeen als geen ander en is in staat om direct tot actie over te gaan. Wij verzorgen de search, selectie en bemiddeling van ervaren interim professionals voor tijdelijke advies- en managementfuncties binnen de vakgebieden marketing en communicatie. Doordat wij onze kandidaten vakmatig en persoonlijk al goed kennen, zijn wij in staat om binnen enkele dagen (vaak zelfs binnen 24 uur) een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden.

Richardson | e.v.a. werkt samen met streng geselecteerde interim marketing- en communicatieprofessionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn. Zij zijn inhoudelijk doorgewinterd in hun vakgebied, en brengen minimaal 10 jaar ervaring als interimmer mee. Doordat zij door hun ervaring vrijwel meteen 'up and running' zijn, bieden zij direct toegevoegde waarde. Zij zijn het gewend om zich snel in te werken en direct te schakelen in een organisatie. Bovendien haalt u met een interim-manager actuele kennis in huis over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en specifieke branche.

Alle interim-managers zijn in het bezit van een geldige VAR-verklaring.