Random image

Richardson | e.v.a. werkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, ict & telecom, gezondheidszorg, onderwijs, energie, uitgeverij en media, overheid en nonprofit, retail, fmcg en vervoer.
"Why join the navy when you can be a pirate?" (Steve Jobs)

het 1001 uur concept

Pas vanaf het moment dat een interim-manager met de werkzaamheden start komen er, per gewerkt uur, kosten in beeld. Maandelijks ontvangt opdrachtgever (achteraf) van ons een factuur met hierbij een urenverantwoording van de interim-manager. Het berekende uurtarief is inclusief de marge van Richardson | e.v.a., exclusief reiskosten en BTW.

Gaandeweg een tijdelijk project is er een moment waarop de toegevoegde waarde en de rol van Richardson | e.v.a. als bemiddelaar volbracht is. Naar onze mening is dat moment bij 1000 gefactureerde uren, vergelijkbaar met een fulltime project van ca. 6 maanden. 

Vanaf 1001 declarabele uren komt de marge van Richardson | e.v.a. te vervallen en is er, voor zowel opdrachtgever als de betreffende interimmanager, geen relatiebeding van toepassing. Heeft u vervolgens een nieuwe opdracht beschikbaar voor deze interimmanager of treedt hij/zij bij u in vaste dienst, dan kan dat dus zonder tussenkomst van Richardson | e.v.a.. Wel zo fair, vinden wij.