Random image

Richardson | e.v.a. werkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, ict & telecom, gezondheidszorg, onderwijs, energie, uitgeverij en media, overheid en nonprofit, retail, fmcg en vervoer.
"Why join the navy when you can be a pirate?" (Steve Jobs)

werkwijze

U informeert ons over uw organisatie, de bedrijfscultuur, en uiteraard het actuele vraagstuk of problematiek die aan de orde is. Gezamenlijk bepalen we de verwachtingen ten aanzien van de benodigde interim-manager; welk resultaat deze dient op te leveren, hoeveel tijd hiervoor nodig is en tegen welke kosten dat realiseerbaar is. 

Pas nadat wij overeenstemming hebben hierover, maakt Richardson | e.v.a. een gerichte selectie van 1-2 geschikte en beschikbare kandidaten. Zij worden in eerste instantie op papier aan u voorgesteld. Met de kandida(a)t(en) van uw keuze gaat u een kennismakingsgesprek aan. Nadat u uw definitieve keuze heeft gemaakt, maken wij de (tripartite) contracten direct netjes in orde en kan de interim-manager vanaf de overeengekomen dag voor u aan de slag.

Richardson | e.v.a. heeft ervaring met interim-oplossingen voor een breed scala aan vraagstukken; van tijdelijke vervanging van de Directeur Marketing, een te ontwikkelen strategie voor de introductie van een nieuw product, de positionering van de onderneming, reputatiemanagement, merkontwikkeling, issue/crisismanagement, interne communicatie, verandermanagement tot de organisatie van de communicatie.